Agropolis

Van kakelende kippen tot lawaaierige tractoren, overal hoor je geluiden van een bruisende boerderij. Het is aan jouw team van planners om deze kleine boerderij tot een bloeiende boerengemeenschap om te bouwen. Na de droomsteden die je in Sprawlopolis hebt gebouwd, is het nu tijd om je blik te richten op het glooiende landschap, waar boerderij, landgoed en wegen door elkaar heen lopen. Heb jij het overzicht om dit samen te voegen tot één masterplan?

Agropolis is een stand-alone uitbreiding voor Sprawlopolis, die dezelfde ervaring biedt en variabele scorekaarten in een nieuwe setting: huizenblokken en industrie maken plaats voor boomgaarden, graanvelden, wijnvelden en weilanden. Net als voorheen pakken spelers drie kaarten en proberen deze één voor één zo neer te leggen dat ze het best voldoen aan de scorekaarten van het huidige spelletje. Nieuwe toevoegingen aan de verschillende terreintypes zorgen ervoor dat het spel diepgaander wordt, zonder de charme en elegantie van het origineel te verliezen.

Bevat de “Invasion” en “Points of Interest” uitbreiding! Bevat ook “Combopolis”, om Agropolis met Sprawlopolis te combineren.

Download de spelregels hier: Engels.

Download de spelregels voor de uitbreidingen hier: Engels.

Koop Agropolis in onze webshop